04 березня 2024

«Бог Сам угледить»

В неділю, 3 березня, ми знову відвідали громаду євангельських християн в селі Біліївка.
Людей прийшло небагато але Небеса радіють коли навіть одна людина змінює напрямок свого життя!
Добрий пастир залишає 99 овечок заради спасіння однієї, тож і ми безмежно вдячні Господу за можливість і честь ділитися Його Словом і разом приймати участь у Святому Хліболоманні.

Говорили ми про нашого Величного Господа, а саме одну з якостей Його Особистості, що виражається в Його Імені Ягве-Іре і віру, як одну з важливих складових характеру дітей Божих.

Слово, яке Господь поклав в серце називалося «Бог Сам угледить»Основні місця Писання - Буття 22:1-18 і До Євреїв 11:1-3, 6, 8, 11, 17-19.

«Що ж це означає — віра?
Це значить бути певним у тому, на що сподіваєшся. Вона є доказом того, що щось є дійсне, навіть якщо ми не можемо того побачити.
Саме через таку віру в минулі часи наші предки здобули прихильність Божу.
Завдяки вірі ми розуміємо, що всесвіт був створений за Божим наказом.
Тобто видиме було створене з невидимого.
А без віри стати милим Всевишньому неможливо.
Бо той, хто йде до Бога, мусить вірити в Його існування, а також у те, що Він нагородить тих, хто шукає Його.
Завдяки вірі Авраам, покликаний Богом, підкорився й вирушив у ту землю, яку йому належало одержати як спадщину. Він пішов, хоча й не знав, куди йде.
Завдяки вірі і всупереч тому, що Сара вже була немічна зачати дитину, та й Авраам був вже дуже старий, Бог їм дав благословення мати дітей, бо повірив він в Господню обіцянку.
Завдяки вірі Авраам, коли Бог випробовував його, запропонував у жертву Ісаака. Так, той, хто одержав обітницю, був готовий пожертвувати своїм єдиним сином. І Бог сказав йому: «Це від Ісаака підуть твої нащадки».
Авраам вірив, що Бог може навіть воскресити людей з мертвих. Адже справді, зупинивши Авраама, Він повернув Ісаака з мертвих.» (UMТ)
Слава Ісусу Христу!

Немає коментарів:

Дописати коментар